Συνεντευξεις

Τζιούμης για Σκορπίδα: "Έφυγε η ψυχή και η καρδιά του ΑΣΤΕΡΑ μας" (audio)

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κωνσταντίνος Τζιούμης, μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 και την εκπομπή "Arcadia Sports Show" για τον αδόκητο χαμό της "ψυχής" του ΑΣΤΕΡΑ, Μπάμπη Σκορπίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζιούμη:

Για την απώλεια του Μπάμπη Σκορπίδα: "Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον αδόκητο χαμό του Μπάμπη Σκορπίδα πρώτα απ' όλα στην οικογένεια του όσο και δευτερευόντως στη δεύτερη οικογένεια του που είναι η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ. Εγώ γνωρίζω τον Μπάμπη ως γενικό αρχηγό του ΑΣΤΕΡΑ εδώ και 40 χρόνια. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Από την επανίδρυση της ομάδας ήταν η καρδιά του ΑΣΤΕΡΑ. Όχι στα εύκολα χρόνια που είναι τα τελευταία, στα οποία πρωταγωνιστεί και παίζει στην Ευρώπη. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε από τη Β' Αρκαδίας. Ήταν εκεί από τα πέτρινα χρόνια. Πρέπει να είναι χιλιάδες οι ομαδικές φωτογραφίες με τον Μπάμπη, δίπλα ως γενικό αρχηγό. Είναι μια μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως ο μακροβιότερος παράγοντας. Ένας άνθρωπος με ήθος, αρχές, αγάπη για ποδοσφαιριστές και εργαζόμενους. Έφυγε η ψυχή και η καρδιά του ΑΣΤΕΡΑ μας. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος άνθρωπος τόσα χρόνια δίπλα στην ομάδα". 

Περισσότερα στο www.arcadiasports.gr 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.