Συνεντευξεις

"Αφήστε τους λογιστές να κάνουν τη δουλειά τους" (ηχητ.)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνέντευξη του Προέδρου του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών του Νομού Αρκαδίας, Γιώργου Ασκούνη, στον arcadia 938, Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των λογιστών-φοροτεχνικών, ειδικά κατά την περίοδο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" και το Γιώργο Ηλιόπουλο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Ασκούνης.

Επιπρόσθετα, ο κ. Ασκούνης επεσήμανε τον, εν μέρει, "προβληματικό" χαρακτήρα που, συχνά, λαμβάνει η επαγγελματική σχέση μεταξύ λογιστών και ιδιωτών, αλλά και την έλλειψη νομοθετικής πρόβλεψης για τις περιπτώσεις ασθενείας ή εγκυμοσύνης επαγγελαμτιών του κλάδου.

Μεταξύ άλλων, δε, ο Πρόεδρος των Λογιστών-Φοροτεχνικών, δήλωσε πως η παράταση που δόθηκε από την Κυβέρνηση φέτος, όσον αφορά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων, δεν έγινε επειδή το Κράτος θέλησε να διευκολύνει τους επαγγελματίες αλλά διότι το ίδιο το Κράτος δεν ήταν έτοιμο ν' ανταποκριθεί στο κομμάτι που του αναλογεί, σχετικά με την παραπάνω διαδικασία!

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ασκούνη..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.