Συνεντευξεις

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στον arcadia 93.8 (ηχητ.)

Φωτογραφία: αρχείου Δελτίου τύπου/ ΜέΡΑ25

Συνέντευξη του γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στον arcadia 93.8- Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ολοκληρώνεται, σήμερα, μ' επίσκεψη στην Τρίπολη, η τριήμερη περιοδεία που πραγματοποίησε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και πρώην Υπουργός, κ. Γιάνης Βαρουφάκης. Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο κ. Βαρουφάκης μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", τόσο για την εικόνα που αποκόμισε από την Περιφέρεια- ερχόμενος σ' επαφή με ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής και όχι μόνο-, όσο και για την εν γένει ασκούμενη οικονομική πολιτική, εκ μέρους της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε πως ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σ' αποδρομή, ενώ ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 έκανε εκτενή αναφορά στις "επιδοτήσεις" αλλά και τις δραστηριότητες της "Μητσοτάκης Α.Ε.", όπως την αποκάλεσε. Παράλληλα, τόνισε πως το Κράτος εμπαίζει τους τοπικούς παραγωγούς, πράγμα που θα έχει ως συνέπεια περαιτέρω μετανάστευση, είτε προς το εσωτερικό είτε προς το εξωτερικό.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.