Συνεντευξεις

"Ολική καταστροφή. Αναγκαία η άμεση αποζημίωσή μας"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας, Θανάσης Τσιοτίνας, όπου μίλησε για τις ζημιές που άφησε πίσω της η θεομηνία του Σαββάτου.

 

 

Οι δήμοι Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Βόρειας Κυνουρίας έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τη νεροποντή, που έπληξε ολόκληρο τον Αρκαδικό Νομό και άφησε πίσω της ανυπολόγιστες καταστροφές.

 

Ο Θανάσης Τσιοτίνας μίλησε στον "Αρκαδία 938" για την κατάσταση που αντίκρισε τόσο στην περιοχή της Τεγέας όσο και σε άλλα σημεία του νομού μας, μετά το καιρικό φαινόμενο, που ακόμα και οι γηραιότεροι είχαν πολλά χρόνια να δουν. "Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ολική αγροτική καταστροφή όχι μόνο για τη φετινή σοδειά, αλλά και για τα επόμενα έτη" σημείωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας, ενώ τόνισε πως αντικρίζοντας τις εικόνες της καταστροφής και αναλογιζόμενος τον κάθε αγρότη... έκλαψε.

 

Πόσο διάστημα χρειάζεται, ώστε να γίνει καταγραφή των ζημιών και να αποζημιωθούν οι πληγέντες; Ποια κλιμάκια θα βρεθούν στην Τρίπολη;  Τι έχει καταμετρηθεί έως τώρα; Ποιο το μέλλον των αγροτών και των κτηνοτρόφων στην Αρκαδία; Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα απάντησε ο Θανάσης Τσιοτίνας.

 

Ακούστε, όσα μας είπε.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.