Συνεντευξεις

Οι Δρομείς πανηγυρίζουν την άνοδο στον "Αρκαδία 93.8"

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, o προπονητής της αρκαδικής ομάδας Νίκος Πολυζωγόπουλος  επισκέφθηκαν το στούντιο του Αρκαδία 93.8 και αναφέρθηκαν  στην άνοδο του αρκαδικού συλλόγου στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών!

Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους αφού οι αθλήτριες του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης: Mαρία Κούρτη, Αγγελική Καραγιάννη, Χριστίνα Κωτσιοπούλου, Δήμητρα Αλεξοπούλου, Λία Μπαρουξή και Έφη Νασιοπούλου έδωσαν ξεχωριστό τόνο στο studio και φυσικά "αέρα" Α2 Γυναικών! 

 

Όλοι και όλες αναφέρθηκαν στην πρόσφατη επιτυχία τους που τους οδήγησε στην Α2 Γυναικών της επόμενης περιόδου!

 

 

Με την σειρά του ο πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης κ. Γιώργος Μαρκόπουλος  αναφέρθηκε παράλληλα και στην δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του αρκαδικού συλλόγου!

 

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την επιτυχία της ανόδου:

 

" Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε εδώ. Ήρθε με μεγάλη χαρά το πρωτάθλημα των Γυναικών, γιατί πράγματι το έλεγα αμάν επιτέλους, ένα πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε, μεταξύ σοβαρού και αστείου; Να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή τους. Έκαναν πάρα πολύ σοβαρή δουλειά σε αυτές τις συνθήκες και τα κατάφεραν, γιατί έβαλαν πάνω από όλα την ομάδα. Σε ένα ομαδικό άθλημα αυτό πρέπει να βάζεις ως κριτήριο. Επειδή αρκετά χρόνια ασχολούμαστε με την ομάδα, όπου υπάρχουν προσωπικές βλέψεις δεν επιτυγχάνει η ομάδα και ούτε και βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα και ούτε επωφελείται και κάποιος αθλητής. Μέσα από την ομάδα γίνονται όλα. Άρα λοιπόν τους αξίζουν και πάλι μεγάλα συγχαρητήρια από όλη την διοίκηση και όχι μόνο από εμένα". 

 

 

 

Τα συναισθήματα του για την άνοδο: "Δεν ήμουν στο παιχνίδι με το Αρκάδι. Είχα έρθει όμως  και είχα δει το Αρκάδι στο προηγούμενο παιχνίδι των κοριτσιών και είδα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πραγματικά ήταν έκπληξη για εμένα η νίκη αυτή. Το έμαθα από ένα φίλο από την Καλαμάτα, με πήρε τηλέφωνο που ήταν στο γήπεδο. Με πήρε τηλέφωνο στο ημίχρονο και μου είπε "κερδίζει η ομάδα". Μετά το πήρα όταν τελείωσε το παιχνίδι και έδινα συγχαρητήρια κλπ. Είναι μεγάλη χαρά, μεγάλη η επιτυχία. Νομίζω δεν το περίμενα για μια τέτοια νίκη. Μάλλον περίμενα ότι θα παίξουμε την Κυριακή την δεύτερη θέση. Αυτό ήταν το λογικό και το φυσιολογικό. Νομίζω και τα παιδιά αυτό περίμεναν. Δεν περίμεναν κάτι διαφορετικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σταθούν στην ομάδα της Α2 πολύ άνετα. Αυτή είναι η μετάφραση εκ του αποτελέσματος".

 

"Ομάδα που νικάει, δεν αλλάζει"

Για την επόμενη ημέρα: "Ακριβώς από την ερχόμενη ημέρα έχουν γίνει κάποιες κουβέντες, κάποιες σκέψεις. Θα βρεθούμε, θα το κουβεντιάσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ομάδα που νικάει, δεν αλλάζει. Πραγματικά όταν ο Νίκος (σ.σ Πολυζωγόπουλος, προπονητής της γυναικείας ομάδας), ανέλαβε την ομάδα, πιστεύαμε ότι δεν είχε την εμπειρία για να οδηγήσει την ομάδα σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Μας διέψευσε. Άρα λοιπόν δεν κάθεται σε ηλεκτρική καρέκλα. Βέβαια αν μάθει περισσότερα πράγματα και γίνει πιο έμπειρος, θα τα καταφέρει και σε υψηλότερο επίπεδο. Θέλει δουλειά, πολύ δουλειά". 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.