Συνεντευξεις

"Το παρελθόν θα έρχεται πάντα μπροστά στα μάτια μας" (ηχητ.)

Συνέντευξη του Γιώργου Κιμούλη στον arcadia 93.8- Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Επ' ευκαιρία της θεατρικής παράστασης "Η συνάντηση", που θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη μεθαύριο, Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, ο πρωταγωνιστής της, Γιώργος Κιμούλης, μίλησε σχετικά μ' αυτήν- και όχι μόνο- στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω".

Ο κ. Κιμούλης αναφέρθηκε στην ποιότητα του έργου του Βορειοαμερικανού συγγραφέα Stephen Belber- το οποίο έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, σε σκηνοθεσία του ιδίου του συγγραφέα, με τον τίτλο "Match"-, αλλά και στην έννοια της "μοναξιάς", εντός του σημειολογικού και οντολογικού πλαισίου της σύγχρονης, κοινωνικής πραγματικότητας.

Επίσης, ο διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε στα λάθη που, κατά τη γνώμη του, έχει κάνει η γενιά του, ενώ χαρακτήρισε "συνεπέστατη" τη στάση των Ελλήνων πολιτικών απέναντι στις Τέχνες, όπως αυτή εκφράστηκε με την πρόσφατη υποβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών- σε σχέση με το "προσοντολόγιο" του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.