Συνεντευξεις

Καραγιάννης στον 93.8: "Ετοιμασίες για μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία Άρεως" (HXHTIKO)

Για την ομάδα εθελοντών θα ποδηλατήσουν από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης, με στόχο την ενημέρωση για τα προβλήματα, αλλά και τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" ο εκπρόσωπος της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης "5ente" Γιώργος Καραγιάννης.

 

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Καραγιάννης μίλησε για τη δράση Wheeling2help, το πέρασμα από την Τρίπολη, αλλά και την προετοιμασία των εθελοντών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα (05/07) στην Δημοτική βιβλιοθήκη Τρίπολης.

 

"Οι εθελοντές θα βρεθούν στις 29 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη, όπου θα γίνει μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία Άρεως", ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: "Εάν θέλει κάποιος να συμμετάσχει ως εθελοντής ή ως φορέας, σύλλογος ή ιδιώτης στο Wheeling2Help στην Τρίπολη, μπορεί να έρθει σήμερα στις 19:30, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης στην Οδό Δολιανών 1"

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί:

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.