Συνεντευξεις

Σπυρόπουλος: Γιατί αποχώρησα από το ΠΑΣΟΚ (vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνέντευξη, που παρουσιάζεται σε 2 μέρη, του υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αρκαδία, Απόστολου Σπυρόπουλου- Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ο κ. Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του αείμνηστου Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ήταν προσκεκλημένος στο στούντιο του arcadia 93.8, στο πλαίσιο της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω". Ερωτηθείς από το δημοσιογράφο Γιώργο Ηλιόπουλο σχετικά με τους λόγους αποχώρησής του από το ΠΑΣΟΚ και προσχώρησής του στη Ν.Δ., ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στον "χαμένο προσανατολισμό" που, κατ' αυτόν, χαρακτηρίζει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά και στην ηγετική παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον "καλύτερο Έλληνα Πρωθυπουργό από το 2009 και μετά." 

Μάλιστα, ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. απάντησε στο πως θα αισθανθεί εάν, τυχόν, υπάρξει μετεκλογική συνεργασία μεταξύ των 2 κομμάτων.

Ο κ. Σπυρόπουλος, επιπρόσθετα, σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα αλλά και την προοπτική της χώρας, ενόψει μιας ή περισσοτέρων εκλογικών αναμετρήσεων.

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος της συνέντευξής του:

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.