Συνεντευξεις

Κακλαμάνος: "Εξοικονομούμε χρήματα για τους πολίτες" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Αναστάσιος Κακλαμάνος, όπου μίλησε για την οδοποιία της πόλης και το θέμα της ανέγερσης νέου δημαρχείου.

 

"Δεν υπάρχουν χρήματα, ούτε για τις λακκούβες της Τρίπολης. Με ένα νέο δημαρχείο θα εξοικονομήσουμε πολλά χρήματα προς όφελος των δημοτών μας, χωρίς να χρεωθούν ούτε ένα ευρώ παραπάνω!" δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Αναστάσιος Κακλαμάνος.

 

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει ο Δήμος Τρίπολης λόγω έλλειψης χρημάτων, στον τρόπο με τον οποίο θα εξοικονομηθούν χρήματα με την ανέγερση ενός νέου δημαρχείου -καθώς αυτή η κίνηση θα απάλλασσε τους δημότες από το βάρος των 24.000 ευρώ μηνιαίως, που καταβάλλονται ως ενοίκιο για τη στέγαση των δημοτικών υπηρεσιών- αλλά και για τους εξωγενείς παράγοντες, που αποτελούν τροχοπέδη στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, που απασχολούν το Δήμο και τους πολίτες.

 

Ο κύριος Κακλαμάνος δεσμεύτηκε για κάποιες κινήσεις, οι οποίες πρόκειται άμεσα να γίνουν, ενώ ζήτησε σαν κατακλείδα της συζήτησης από τους δημότες: "Υπομονή. Υπομονή και όλα θα γίνουν, αρχής γενομένης με το νέο χειμώνα!"

 

Ακούστε, όσα μας είπε...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.