Συνεντευξεις

Πέγκυ Ζήνα: Μεγάλη μου τιμή να ερμηνεύω Θεοδωράκη" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στην ιδιαίτερη χαρά και τιμή που νιώθει παρουσιάζοντας στο κοινό σπουδαία τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη αναφέρθηκε στον Αρκαδία 93.8 η Πέγκυ Ζήνα.

 

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια: "Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας και στη συνέχεια έγινε η μεγάλη συνάντηση με τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη"

 

Η Πέγκυ Ζήνα, τόνισε πως στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές πρόβες, ενώ υπογράμμισε πως αισθάνεται ότι κατέκτησε ένα μεγάλο "πτυχίο", ευελπιστώντας να βγάζει τον μουσικοσυνθέτη ασπροπρόσωπο σε κάθε τους εμφάνιση,

 

Η τραγουδίστρια αναμένεται να ερμηνεύσει τραγούδια του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 21:00,στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" και τη συμμετοχή του Παναγιώτη Πετράκη και του Παναγιώτη Καραδημήτρη. 

 

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 

Απολαύστε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί…

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.