Συνεντευξεις

Τερλέγκας στον 93.8: "Η Τρίπολη είναι η 2η πατρίδα μου!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και τη Δέσποινα Παπαδάτου μίλησε ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής και δημιουργός αξέχαστων λαϊκών επιτυχιών, Βασίλης Τερλέγκας, μία ημέρα πριν την εμφάνισή του στο μεγάλο πανηγύρι στο Κακούρι!

 

 

Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι ένας καλλιτέχνης, που έχει μπει στις καρδιές μας με τις μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες του. Έχουμε διασκεδάσει, έχουμε κλάψει, έχουμε ερωτευτεί και έχουμε χωρίσει με τα τραγούδια του και τη φωνή του.

 

Μιλώντας σήμερα στον "Αρκαδία 93.8" μας έκανε, να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο! Ένας άνθρωπος ταπεινός, γνώστης των καταστάσεων και της ιστορίας αυτού του τόπου, που ψάχνει ακόμα την αλήθεια του στο ταξίδι της ζωής...

 

Μας συγκίνησε με την απλότητα και την αμεσότητά του, αποκαλύπτοντάς μας ότι η Τρίπολη είναι η δεύτερη πατρίδα του, καθώς είναι Γορτύνιος και με την οικογένειά του -όντας ακόμα παιδί- επισκέπτονταν συχνά την Τρίπολη για αγορές και διασκέδαση! Όπως μας είπε: "Έχω ανάγκη, να επιστρέφω στις ρίζες μου, για να θυμάμαι ποιος είμαι και από πού ξεκίνησα!"

 

Θα δώσει το παρόν στο μεγάλο πανηγύρι στο Κακούρι αύριο Παρασκευή 29/07, δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και δηλώνει: " Το πανηγύρι είναι η κουλτούρα μας! Είναι η Ελλάδα μας!"

 

Τι πιστεύει για τη ζωή, την ανθρώπινη ψυχή, τα λεφτά, την οικονομική κρίση και το Θεό; Γιατί αποκαλεί την Ελλάδα "πανέμορφη γυναίκα δίχως ταυτότητα, που δεν την αναγνωρίζει πια"; Τι θέλει να πετύχει με το στίχο του και την ερμηνεία του; Με ποια κριτήρια συγκεντρώνει το υλικό του για την εκάστοτε δισκογραφική του δουλειά;

 

Τι θέλει να κάνει στο Κακούρι, εκτός από το να τραγουδήσει;

 

Ακούστε, όσα μας είπε στη συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.