Συνεντευξεις

"Αν θέλει να εισπράξει το κράτος, πρέπει να μας βοηθήσει" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας, Θανάσης Τσιοτίνας , όπου μίλησε για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Αρκαδίας μετά τις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου.

 

 

Στα αιτήματα των αγροτών, τα οποία ακόμα παραμένουν υπό σκέψη από την κυβέρνηση, αναφέρθηκε ο Θανάσης Τσιοτίνας, διευκρινίζοντας πως ο Συνεταιρισμός δε συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου, καθώς οι σκοποί και οι κινήσεις των δύο πλευρών είναι διαφορετικοί.

 

"Οι οικονομικές δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι τεράστιες, όμως από την κυβέρνηση δεν έχουμε καμία διευκόλυνση. Ζητήσαμε τριετή αναβολή των οικονομικών μας υποχρεώσεων, όμως ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση. Αν το κράτος θέλει να εισπράξει χρήματα από εμάς, θα πρέπει να μας βοηθήσει" δήλωσε ο κύριος Τσιοτίνας.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού αναφέρθηκε σε κινήσεις του Συνεταιρισμού προκειμένου να αποκατασταθεί όσο καλύτερα γίνεται η κατάσταση, που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αγρότες της Αρκαδίας και τόνισε: "Εμείς, σαν Συνεταιρισμός θα βάλουμε πλάτη και θα σταθούμε στο πλευρό του κάθε αγρότη, ώστε ενωμένοι να μπορέσουμε να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας."

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Θανάση Τσιοτίνα...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.