Συνεντευξεις

Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης για τον Alain Crepin στον 93.8 (ηχητ.)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Για τη διήμερη μουσική εκδήλωση που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης με καλεσμένο τον διεθνή σαξοφωνίστα, Alain Crepin, μίλησε ζωντανά στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 ομάδα του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας.

 Μια και μοναδική αναφορά της καθηγήτριας σαξοφώνου του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, Νάνσυ Κοτσιώνη, προς τον διεθνή σαξοφωνίστα, συνθέτη και παιδαγωγό, Alain Crepin, ήταν αρκετή για να δεχτεί ο μεγάλος μουσικός να επισκεφθεί την Τρίπολη.

Ο κ. Alain Crepin, δηλώνει ενθουσιασμένος που θα βρίσκεται στην πόλη μας για δύο ημέρες (12/01/2024 και 13/01/2024) προκειμένου να κάνει σεμινάρια στους μαθητές και να παίξει μαζί τους μουσική σε δύο συναυλίες. 

Στο πρόγραμμα αυτό θα συμμετάσχουν και τα υπόλοιπα μουσικά σχολεία της Πελοποννήσου και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο, τόσο στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου όσο και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει και η Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης καθώς και η στρατιωτική μπάντα IV Μεραρχίας. 

Με το πέρας της πρώτης ημέρας της μουσικής εκδήλωσης θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του προσκεκλημένου  μουσικού με μαθητές, καθηγητές και γονείς του σχολείου, ενώ την ζωντανή μουσική κάλυψη της βραδιάς έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι μαθητές.

Η διοργάνωση ανήκει στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, ενώ τη χρηματοδότηση ανέλαβε στο μεγαλύτερο μέρος της η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ομάδα του Μουσικού Σχολείου ευχαρίστησε θερμά και τους επιχειρηματίες της πόλης μας αλλά και το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν ως προς την οικονομική ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.

Παρούσες στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 οι:

-Νάνσυ Κοτσιώνη, καθηγήτρια σαξοφώνου στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης 

- Πέτρη Δικαίου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης 

- Καλμούκη Χριστίνα, μαθήτρια πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης 

- Ζάχαρη Μυρσίνη, μαθήτρια σαξοφώνου στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης 

- Παπαϊωάννου Βασιλική, μαθήτρια σαξοφώνου στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης 

- Βέργου Κωνσταντίνα, μαθήτρια σαξοφώνου στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης 

 

Ακούστε, όσα μας είπε η μουσική ομάδα:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.