Συνεντευξεις

Καρακάση: "Σε όλες τις δυσκολίες ένα είναι το όπλο: χαμόγελο!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στη μουσική βραδιά της Τρίπολης με το Μίμη Πλέσσα και το Μαυρίκιο Μαυρικίου.

 

Η Ελένη Καρακάση γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Δραματική, Μελλοδραματική Σχολή και κατέχει το Δίπλωμα Κλασικού τραγουδιού (Ωδεία: Eleni4Αθηνών, Αθήναιον-Μαρία Κάλλας, Μουσικοί Ορίζοντες).

 

Από το 1993 έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, έχει συνεργαστεί με τη Λυρική Σκηνή, από το 2001 πήρε μέρος σε πολλές παραστάσεις και στην τηλεόραση πήρε μέρος στις σειρές: "Η Ώρα η Καλή", "7 Θανάσιμες Πεθερές", "Λάκης ο Γλυκούλης".

 

Στις 4 Αυγούστου θα πάρει μέρος σε μία όμορφη και μελωδική βραδιά, που πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη με τον Μίμη Πλέσσα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, όπου με αφηγητή τον Τάσο Χαλκιά, θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο με αξέχαστες μουσικές!

 

Ποια είναι η πορεία της στο χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής; Ποια είναι η μεγαλύτερή της αγάπη; Ποιο είναι το... απωθημένο της; Με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει τα προβλήματα; Τι επιλογές έχουμε σήμερα ως άνθρωποι;

 

Ακούστε, όσα μας είπε η Ελένη Καρακάση!

 

  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.