Συνεντευξεις

"Είμαστε κοντά στο λαό και τον αγρότη" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, στην Αρκαδία την Πέμπτη 15/09 και τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο λαό, μίλησε στον"Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας.

 

Εκτός από το αναλυτικό πρόγραμμα και τη θεματολογία των συζητήσεων, που θα πραγματοποιηθούν από τον Πάνο Σκουρλέτη και τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ κατά την επίσκεψη του υπουργού αύριο, Πέμπτη 15/09, ο κύριος Παπαζαχαρίας αναφέρθηκε και στις αποζημιώσεις των αγροτών από την κυβέρνηση.

Ανάμεσα σε άλλα επεσήμανε, ότι η κυβέρνηση αποπληρώνει χρέη προηγούμενων κυβερνήσεων προς τους αγρότες, βρίσκεται κοντά στο λαό και στους πλημμυροπαθείς και στους πυροπαθείς, ενώ τόνισε τη διαφορετικότητα, που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Στάθηκε, δε, ιδιαίτερα στον πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Ακούστε όσα μας είπε ο κύριος Παπαζαχαρίας...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.