Συνεντευξεις

Σμυρνιώτης: "Μπάκος - Καϋμενάκης κρατούν την Τρίπολη ψηλά"!

Σχετικά με τον αναβαθμισμένο ρόλο της Τρίπολης στον επαγγελματικό αθλητισμό, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σμυρνιώτης στον "αέρα" του Αρκαδία 93.8.

 

Για τον αθλητισμό του νομού που είναι σε υψηλό επίπεδο:

"Οφείλεται σε δύο ανθρώπους ,τους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη, που για 10η χρονιά έχουν τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League. Και έπαιξε και στην Ευρώπη. Ποιος θα φανταζόταν πως θα ερχόταν στην Τρίπολη η Τότεναμ; Επίσης, δεκάδες, εκατοντάδες παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο στην Τρίπολη και ο Αστέρας είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση στην Αρκαδία και ίσως και στην Πελοπόννησο. "

Για την απουσία πολιτικών προσώπων στο γήπεδο:

"Δεν έχουν καταλάβει τι είναι αυτή η προσπάθεια. Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε στο γήπεδο. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, οι επιχειρηματίες, Μπάκος και Καϋμενάκης, αναδεικνύουν με κάθε τρόπο την Αρκαδία, όπως με τη Φάρμα. Πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και να καταλάβουμε πως πρέπει να είμαστε δίπλα στον Αστέρα. Όπως έγινε στο τελικό του Κυπέλλου."

Για τον Αρκαδικό:

"Το ότι κατορθώθηκε πέρσι μέσα στο χαμό με τα capital control να κατέβει η ομάδα, ήταν άθλος. Δυστυχώς, η κατηγορία  χάθηκε στις λεπτομέρειες.  Χάσαμε 4-5 ματς στον πόντο, δικαιούμασταν να πάρουμε 2-3 ,  πράγμα που δεν έγινε  λόγω τραγικών διαιτητικών λαθών. Ελπίζαμε στην wild card, δυστυχώς δεν έγινε, τώρα προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με υψηλούς στόχους."

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.