Συνεντευξεις

"Ναι στα σχολικά μαθήματα κολύμβησης" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την ημερομηνία έναρξης χρήσης του κολυμβητηρίου, τις διορθωτικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε αυτό, αλλά και για την θετική απάντηση του Δήμου Τρίπολης στην Πρωτοβάθμια, για χρήση του από τα σχολεία, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής.

 Κατά τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το κολυμβητήριο της Τρίπολης, ώστε να αθληθούν οι κολυμβητικοί σύλλογοι και το κοινό. Ο κύριος Καραλής μίλησε για όλες τις επιδιορθώσεις και τις αλλαγές, που έχουν πραγματοποιηθεί στον εσωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου, απευθύνοντας έκκληση στους χρήστες του χώρου για "σεβασμό και προσοχή".

 

"Με χαρά αποδεχθήκαμε το αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για χρήση του κολυμβητηρίου από τη σχολική κοινότητα, ώστε να πραγματοποιηθούν τα νεοανακοινωθέντα μαθηματα κολύμβησης από τους μαθητές της Γ' και Δ' τάξης των σχολείων" δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης.

 

Ο κύριος Καραλής αναφέρθηκε στην παρουσία ναυαγοσωστών μέσα στο κολυμβητήριο, στην εξασφάλιση των οικονομικών πόρων για τη θέρμανση των υδάτων και στις δυσκολίες που καλείται το ΝΠΔΔ να αντιμετωπίζει λόγω οικονομικής κρίσης.

 

Ακούστε, όσα είπε ο κύριος Καραλής...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.