Στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Λεωνιδίου ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρκαδίας
Ο κ Γραφάκος συνοδευόταν από τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης.

Επίσκεψη στην νότια Κυνουρία και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου.
Μια εξαιρετικά χρήσιμη και ουσιαστική επικοινωνία είχα με τον Προϊστάμενο και συναδέλφους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Λεωνιδίου την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.
Οι απομακρυσμένες από το κέντρο του νομού πυροσβεστικές υπηρεσίες επιτελούν σημαντικά σημεία διασποράς πυροσβεστικών δυνάμεων και είναι προτεραιότητα μας η επίλυση τυχών προβλημάτων που θα βελτιώσουν την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα τους.
Εκεί, μαζί με τον Υποδιοικητή της ΠΥ Τρίπολης συνάντησα τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου ο οποίος, με μια ενδιαφέρουσα οπτικοακουστική ξενάγηση στα θαυμαστά έργα που έχουν τελεστεί κατά την τελευταία δεκαετία με την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, των κατοίκων της περιοχής, και των τοπικών φορέων, με ενημέρωσε διεξοδικά για τα δεδομένα του κλιμακίου και τις προοπτικές του.
Είμαι σημαντικό να αγαπάς ως πυροσβέστης το πυροσβεστικό λειτούργημα και να γίνεσαι παράδειγμα προς μίμηση από τους συμπολίτες σου.
Οι πυροσβέστες της Αρκαδίας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά!
Αναμένω τις επιβεβαιώσεις στο πεδίο.