Τέσσερις θα είναι οι Αρκάδες που θα συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα
Τα αποτελέσματα του 85ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά γνωστοποίησε το Παράρτημα Αρκαδίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
![Facebook/Μουσικό Σχολείο Τρίπολης Facebook/Μουσικό Σχολείο Τρίπολης](https://arcadia938.cachefly.net/portal-img/art_featured/1/mousiko-sxoleio-tripolis.jpg?crop=1839,1138,137,1)
Η Ε.Μ.Ε. Παραρτήματος Αρκαδίας ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 85ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ».
Οι παρακάτω μαθητές προκρίνονται για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025, ώρα 10.00, στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.
1 ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
2 ΣΙΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
3 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
4 ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.
Για την Δ.Ε.
Η πρόεδρος, Κωστοπούλου Καλλιόπη
Ο Γεν. Γραμματέας, Παυλόπουλος Παναγιώτης