Το πρόγραμμα των κοριτσιών του ΑΣΤΕΡΑ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Η ομάδα Γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ έχει ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά της μέχρι το τέλος

Στην τελική ευθεία της σεζόν θα μπουν τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ μετά τη διακοπή για το Πάσχα. Η ομάδα του Μάκη Ταγταλίδη έχει μπροστά της τέσσερα παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται.
Οι κιτρινομπλέ στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον 5ο ΠΑΟΚ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι πίσω από τον Παναθηναϊκό (40 β.), τον ΟΦΗ (41 β.) και την πρωτοπόρο ΑΕΚ (49 β.), η οποία μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εάν την ερχόμενη αγωνιστική νικήσει τον ΟΦΗ στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.
Φυσικά το σύνολο του Μάκη Ταγταλίδη έχει στο πρόγραμμα και τον μονό προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδας και έχει μπροστά του το στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος του θεσμού. Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά έχουν προκριθεί ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΡΕΑ.
Το πρόγραμμα του ΑΣΤΕΡΑ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος:
27/4 ΑΣΤΕΡΑΣ - Αγία Παρασκευή
4/5 ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ
11/5 ΑΣΤΕΡΑΣ - Νέες Ατρομήτου
18/5 Κηφισιά - ΑΣΤΕΡΑΣ