Υπερηφάνεια, χάρη και μεγαλείο στην παρέλαση της Τρίπολης
Σεβασμός και τιμή στην πλημμυρισμένη από κόσμο οδό Εθνική Αντίστασης, στο κέντρο της πόλης.

Με περηφάνεια, χάρη και μπρίο τα νιάτα -και όχι μόνο- της Τρίπολης τίμησαν την Τρίτη 25 Μαρτίου 2025 την 204η επέτειο από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης το 1821.
Την παρέλαση άνοιξε η Δημοτική Φιλαρμονική, ενώ συμμετείχαν τμήματα αναπήρων πολέμου, μαθητών – μαθητριών, προσκόπων, Συλλόγων, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, μελών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο κόσμος που παραβρέθηκε παραπλεύρως του δρόμου και ήταν και σήμερα πολύς χειροκροτούσε με θέρμη και συμμετείχε με τον δικό του τρόπο στον εορτασμό της επετείου ενθαρρύνοντας παράλληλα συμμετέχοντες και συμμετέχουσες κάθε ηλικίας.
Στην εξέδρα των επισήμων ήταν μεταξύ πολλών άλλων ο νέος υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Βλάσης, ο Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Παπαηλιού, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, το μεγαλύτερο μέρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τρίπολης, εκπρόσωποι της εκκλησίας και συλλόγων της πόλης μας και πολλοί άλλοι.
Ο φακός του arcadia938.gr και ο Γιώργος Ηλιόπουλος κατέγραψε τον εφετινό εορτασμό της εθνικής μας επετείου.
Και του χρόνου σε όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά.