Αθλητικα

Τέλος τα εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Απομένει περισσότερο από μία εβδομάδα για την αναμέτρηση του Αρκαδικού με τον Ολυμπιακό (31/1, 17:00). Τα εισιτήρια, όμως, ήδη έχουν κάνει "φτερά". 

 

Οπως ανακοίνωσε η ομάδα της Τρίπολης τα εισιτήρια της σπουδαίας και ιστορικής αναμέτρησης έχουν ήδη εξαντληθεί! Αλλωστε, την Πέμπτη (21/1) υπήρχαν ουρές στα εκδοτήρια, από τον κόσμο που ήθελε να εξασφαλίσει ένα "μαγικό χαρτάκι". 

 

Το κλειστό, λοιπόν, στον αγώνα του Αρκαδικού με τον Ολυμπιακό θα είναι κατάμεστο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

"Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό, πως λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία τους, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, την Κυριακή 31/1/2016 στις 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης εξαντλήθηκαν.Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μας, θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την στήριξη και περιμένουν με ανυπομονησία την αναμέτρηση-γιορτή για την πόλη μας και όχι μόνο". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.