Διαφορα

Επίδομα θέρμανσης: 2020-2021 δικαιούχοι!

Το κυβερνητικό σχέδιο για το επίδομα θέρμανσης, θα ανακοινωθεί έως την Πέμπτη 22/10.

O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης αναμένεται να διευρύνει το ισχύον σύστημα καταβολής του επιδόματος.

Η πληρωμή του επιδόματος, συνολικού ύψους 84 εκατ. ευρώ, αναμένεται να γίνει έως το τέλος Δεκεμβρίου, ενώ τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα παραμείνουν αμετάβλητα σε σχέση με πέρσι.

Ειδικότερα:

1)Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας να μην υπερβαίνει το ποσό των 130.000 ευρώ για τους άγαμους, τους υπόχρεους σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει και το ποσό των 250.000 ευρώ για τους έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

2)Ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ για άγαμο υπόχρεο και 20.000 ευρώ για έγγαμο υπόχρεο ή τους έγγαμους ή τα μέρη του συμφώνου συμβίωσης. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο. Για τη μονογονεϊκή οικογένεια το εισόδημα ανέρχεται σε 22.000 ευρώ και προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο μετά το πρώτο.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.