Διαφορα

Φορολογικές δηλώσεις από Πάσχα και… βλέπουμε

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις του το ΥΠΟΙΚ.

Κοντά στο Πάσχα, στις 2 Μαΐου ή και λίγο αργότερα αναμένεται να κάνει φέτος πρεμιέρα η περίοδος υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς η επέλαση της πανδημίας επιβάλλει και το 2021 νέο χρονοδιάγραμμα στις "σχέσεις" με την εφορία.

Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για μια σειρά εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων και η έναρξη της περιόδου υποβολής απαιτεί ξεκαθάρισμα εκκρεμοτήτων, προκειμένου να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα στην εκκαθάριση.

Το οικονομικό επιτελείο, όπως προκύπτει από δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών Χρ. Σταϊκούρα, Θ. Σκυλακάκη και Απ. Βεσυρόπουλου, θα σταθμίσει τα δεδομένα και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου για μια σειρά από θέματα τα οποία αφορούν στην προκαταβολή φόρου νομικών προσώπων, στην υποχρέωση των φυσικών προσώπων να έχουν δαπανήσει με πλαστικό χρήμα το 30% του εισοδήματος του περασμένου έτους αλλά και στην «τύχη» των τεκμηρίων διαβίωσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.