Διαφορα

Εορτασμός του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου στο Θάνα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τις ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στην εφετινή πετυχημένη εορτή εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Ο πολιτιστικός σύλλογος εργαζομένων και συνταξιούχων ΔΕΔΔΗΕ περιοχή Τριπόλεως «Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος Νηστευτής περιοχή Θάνα» έχοντας υπό την προστασία του το ξωκκλήσι εόρτασε και φέτος την μνήμη του Αγίου.

Στις 28 Αυγούστου παραμονή της εορτής τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου επισκόπου Τεγέας κ. Θεόκλητου, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο και με την παρουσία πλήθος κόσμου.

Ο σύλλογος μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη καθώς και στον Θεοφιλέστατο επίσκοπο για την αγαστή συνεργασία επί σειρά ετών.

Τους ιερείς και ιεροψάλτες του ιερού ναού μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Επίσης τους ευεργέτες του εξωκλησιού γιατί με την προσφορά τους συντέλεσαν στην συντήρηση του ναού και του περιβάλλοντος χώρου.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο μέγας ευεργέτης κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.