Περιεργα

Ξαδέρφια από την Τρίπολη βρέθηκαν τυχαία 29 χρόνια μετά!

Η απίστευτη ιστορία του Παναγιώτη και της Άντζελα Μέλος.

Εκαναν διακοπές στο ίδιο κατάλυμα στη Ζάκυνθο, είχαν "κλείσει" διπλανά δωμάτια, αλλά δεν το γνώριζαν. Είχαν να βρεθούν μαζί 29 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν καμία επικοινωνία...

Όλα άρχισαν από την παρατηρητικότητα που επέδειξε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Αργάσι. Είχε δώσει το δωμάτιο 307 στον κ. Παναγιώτη Μέλο, ο οποίος ήρθε από την Αμερική.

Μέσω τηλεφώνου και κράτηση της τελευταίας στιγμής κλείνει και το 308 στο όνομα Άντζελα Μέλος! Όταν η τελευταία έφτασε στο ξενοδοχείο από τη μακρινή Αυστραλία, τη ρώτησε αν επισκέπτεται τη Ζάκυνθο για κάποιο γάμο, διότι στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο Παναγιώτης Μέλος, που είχε το ίδιο επώνυμο με εκείνην.

Εκείνη είπε πως ήρθε για διακοπές και ρώτησε επιπρόσθετες πληροφορίες για τον άνθρωπο του 307. Αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για τον ξάδερφό της, που είχε να τον δει 29 χρόνια και έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.