Σαν Σημερα: Προσωπα

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας

Ο Βασίλης Κικίλιας είναι Έλληνας ιατρός, πολιτικός και πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Διατέλεσε υπουργός στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 είναι υπουργός Υγείας. Είναι βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 2012.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Φοίτησε στο Λεόντειο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2002, στην οποία πέρασε χωρίς εξετάσεις, με τη βοήθεια των μορίων από τις αθλητικές του δραστηριότητες. Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Διοίκησης & Οργάνωσης Μονάδων Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, από όπου έλαβε μάστερ το 2008. Το 2011 αναγορεύτηκε σε διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.