Διαφορα - To know us better

Τα αποτελέσματα από τον διαγωνισμό του Ι. ΚΤΕΟ Αρσένης! - ΟΝΟΜΑΤΑ

To ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αρκαδίας Αρσένης έκλεισε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του, και το γιόρτασε με μια μεγάλη κλήρωση!

Η κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά με τους αριθμούς των δελτίων κάθε τεχνικού ελέγχου που διενεργήθηκε μέσα στο έτος και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δικηγόρου κ. Ιωάννη Γκρίτζαλη. Στο διαγωνισμό δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής η Διεύθυνση και το προσωπικό της επιχείρησης, καθώς και οι συγγενείς αυτών, α', β' & γ' βαθμού. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιωτικού ΚΤΕΟ Αρκαδίας Αρσένης οι νικητές είναι:

-Ο πρώτος μεγάλος τυχερός νικητής που κέρδισε την 4ήμερη κρουαζιέρα δύο ατόμων στα νησιά του Αιγαίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα είναι ο κ. Πυρπάρας Δημήτριος 

-Ο δεύτερος νικητής που κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για ελαστικά της προτίμησής του είναι ο κ. Ρουσάκης Διονύσιος

-Τρίτη νικήτρια του διαγωνισμού που κερδίζει τη δωροεπιταγή των 150 ευρώ για ελαστικά είναι η κ. Χασομέρη Δήμητρα

-Τέταρτος νικητής για τη δωροεπιταγή των ελαστικών αναδείχτηκε ο κ. Χ. Δρακόπουλος- Φ. Αυγέρης 

-Και η τελευταία νικήτρια του διαγωνισμού που κέρδισε ελαστικά αξίας 150 ευρώ είναι η κ. Τσακογιάννη Αγγελική 

Όλοι οι τυχεροί θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά και μπορούν να έρθουν να παραλάβουν τα δώρα τους από το ΙΚΤΕΟ Αρκαδίας Αρσένης καθημερινά, στις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης. 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή, τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθούμε να σας τα ανταποδίδουμε όχι μόνο με τους διαγωνισμούς και τους δωρεάν ελέγχους που πραγματοποιούμε ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως με την εξυπηρέτηση, την ειλικρίνεια και το σεβασμό μας απέναντι σας. 

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.