Επικαιροτητα

ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Νέο επεισόδιο με μαθητές

Αυτή τη φορά "θύματα" οδηγού του ΚΤΕΛ Κορινθίας που έκανε δρομολόγια από τα σχολεία προς την περιοχή της Κυράς Βρύσης ήταν δυο 16χρονες μαθήτριες τις οποίες κατέβασε επειδή δεν είχαν κάρτα και δεν είχαν και χρήματα για εισιτήριο.Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτά τα δρομολόγια δεν υπάρχει αντίτιμο για τους μαθητές με κάρτα αφού τα έξοδα τα καλύπτει η Περιφέρεια.


Οι δυο μαθήτριες έκαναν σήμα στο λεωφορείο να σταματήσει. Όταν ανέβηκαν είπαν ότι δεν είχαν ούτε χρήματα ούτε κάρτα, όμως μέχρι σήμερα μεταφέρονταν δωρεάν μαζί με τους άλλους συμμαθητές τους χωρίς να τους ζητηθεί να τη δείξουν. Και μπορεί νομικά να έχει δίκιο ο οδηγός όμως λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει… Κανένας δε μπορεί να ξέρει γιατί ένα παιδί δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει.

 

Πηγή: ekorinthos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.