Επικαιροτητα

ΠΑΤΡΑ: Μεθυσμένος χτύπησε και εγκατέλειψε γυναίκες

Το αυτοκίνητο του 34χρονου αλλοδαπού συγκρούστηκε αρχικά με μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια 49χρονη, στην οποία επέβαινε μια 24χρονη...

 

 

"Τύφλα" στο μεθύσι οδηγούσε ένας νεαρός Αλβανός στην Πάτρα και πήρε... σβάρνα ανθρώπους και οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματίσει δυο γυναίκες, τη μια εκ των οποίων σοβαρά, πριν κινητοποιηθούν οι αστυνομικοί και τον συλλάβουν!

 

Το αυτοκίνητο του 34χρονου αλλοδαπού συγκρούστηκε αρχικά με μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια 49χρονη, στην οποία επέβαινε μια 24χρονη. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο και, αφού χτύπησε πάνω σε ένα άλλο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, έπεσε στο οδόστρωμα μαζί με την συνεπιβάτιδά της. Όμως, ο ασυνείδητος αλλοδαπός δεν σταμάτησε να τις βοηθήσει, αλλά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος προσπαθώντας να διαφύγει. Λίγο πιο κάτω, συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και το όχημά του ακινητοποιήθηκε.

 

Έτσι, τον πρόλαβαν οι άνδρες  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας, που τον συνέλαβαν και του έκαναν αλκοτέστ το οποίο απέδειξε ότι οδηγούσε μεθυσμένος. Οι δυο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της 49χρονης να κρίνεται σοβαρή. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με βαριές κατηγορίες για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.