Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Τελετή ορκωμοσίας στην 124 ΠΒΕ (photos)

Εντυπωσίασαν οι νεοσύλλεκτοι στις επιδείξεις...

Παρουσία της πολιτικής, της στρατιωτικής ηγεσίας και πλήθος κόσμου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα με την προσέλευση πριν από την έναρξη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

Το δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος, ενώ από την Περιφέρεια παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος. 

Περισσότεροι από 900 νεοσύλλεκτοι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη. Πάρα πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσύλλεκτων που βρέθηκαν στην 124 ΠΒΕ από ολόκληρη τη χώρα για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στην Τρίπολη.

Ακολούθησε παρέλαση από τους νεοσύλλεκτους μπροστά από το διοικητήριο της μονάδας.  

Δείτε τις φωτογραφίες..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.