Επικαιροτητα

"Σπιναλόγκα" χαρακτηρίζει πρώην κρατούμενος τις φυλακές Τρίπολης

"Στάζει μέλι" για τη στάση των σωφρονιστικών και του διευθυντή, αλλά...

Τις τελευταίες ημέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις δικαστικής πλάνης. 

Πρόκειται για την υπόθεση πρώην ομοσπονδιακού προπονητή τάε κβο ντο ο οποίος κατηγορήθηκε για αποπλάνηση και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση.

Ο 54χρονος τότε άνδρας έμεινε πίσω από τα κάγκελα των Φυλακών Τριπόλεως για 6,5 χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ευβοίας του έδωσε ξανά το δικαίωμα στην ελευθερία, ύστερα από καταθέσεις εκατοντάδων αθλητριών και αθλητών του. 

Εμείς θα σταθούμε στην περιγραφή του 60χρονου σήμερα πρώην κρατούμενου σε όσα έζησε στις φυλακές Τρίπολης.

"Εκεί, σε μια φυλακή χωρητικότητας 70 ατόμων όπου διέμεναν 250, κοιμόταν σε έναν θάλαμο 30 τετραγωνικών μέτρων μαζί με ακόμη 35 ανθρώπους: «Μία λέξη θα σας πω μόνο: Σπιναλόγκα. Μόνο αυτό και θα καταλάβετε… Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα στη φυλακή. 

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ο διευθυντής ήταν πάρα πολύ καλοί, αλλά οι συνθήκες τραγικές. Αρρώστησα μέσα εκεί. Και τώρα προσπαθώ να γίνω καλά. Μέχρι και εγκεφαλικό έπαθα… Τι άλλο να σας πω", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλη την ιστορία ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.