Επικαιροτητα

Δράση τουριστικής προβολής της Π.Ε. Αρκαδίας

Σημαντική πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, αναζητεί στήριξη και από την Περιφέρεια.

Σειρά δράσεων για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος των επιμέρους προορισμών της Π.Ε. Αρκαδίας εισηγείται ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ) προς την Περιφέρεια, από την οποία -με σχετικό έγγραφο που της απέστειλε- αιτείται "την οικονομική και υλικοτεχνική στήριξή της, σε συνεργασία με τους δήμους και τους επαγγελματικούς φορείς για την υλοποίησή τους".

Οι προτεινόμενες από τον ΤΟΠ δράσεις προέκυψαν, όπως αναφέρεται στο εν λόγω έγγραφο, "κατόπιν ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των συλλογικών επαγγελματικών φορέων του τουρισμού της Π.Ε. Αρκαδίας".

Το έγγραφο του εν λόγω Οργανισμού, προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και την αρμόδια για τον Τουρισμό αντιπεριφερειάρχη Αννα Καλογεροπούλου, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.