Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Τί έδειξαν τα rapid test της Τρίτης

Βρέθηκαν δύο θετικά δείγματα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Σε τρία σημεία στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας της Αρκαδίας βρέθηκαν χθες Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ προκειμένου να διενεργήσουν δωρεάν έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού.

Οπως "μαρτυρούν" και οι αριθμοί που ανακοίνωσε, όπως κάνει καθημερινά, ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας η συμμετοχή των συμπολιτών μας δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη μια και συνολικά διενεργήθηκαν 251 τεστ σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Κώμη.

Από αυτά τα 2 ήταν θετικά και εντοπίστηκαν -και τα 2- στην πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης και ανήκουν σε γυναίκες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ...

Την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 131 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 60 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 8.895 rapid test και ανευρέθηκαν 75 θετικά (0.84%). Από τις 75 περιπτώσεις, οι 45 αφορούν άνδρες και οι 30 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 30 έτη (μέση ηλικία τα 32.32 έτη).

Πιο συγκεκριμένα στην Αρκαδία:

ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΚΩΜΗ
17 αρνητικά rapid test 

ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
130 rapid test με 2 θετικά (1.54%) αφορούν σε 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη

ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
104 αρνητικά rapid test 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.