Επικαιροτητα

Σπεύδουν να εμβολιαστούν οι νέοι 18-24 ετών

Έκλεισαν 51.000 ραντεβού μέσα σε λίγες ώρες

Ο Γιώργος Γεωργαντάς μίλησε για τη μεγάλη συμμετοχή των νέων 18-24 στον εμβολιασμό καθώς τις πρώτες ώρες λειτουργίας από το άνοιγμα της πλατφόρμας έχουν ήδη κλειστεί 51.000 ραντεβού.

Σχετικά με την αμέσως επόμενη ηλικιακή ομάδα (25-29) ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι έχουν κλειστεί περίπου 100.000 ραντεβού.

«Όποιοι έχουν κάνει την πρώτη δόση, μπορούν να ακυρώνουν οι ίδιοι την δεύτερη δόση. Όμως επειδή το άγχος αυτών των ανθρώπων είναι αν θα μπορέσουν να πάρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς είναι ζήτημα συνεννόησης και με άλλες χώρες, το αργότερο από την 1η Ιουλίου θα μπορούν όσοι έχουν νοσήσει και κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου να παίρνουν το πιστοποιητικό ασθενείας. Τα δεδομένα προκύπτουν συνδυαστικά από τα μητρώα που υπάρχουν και το σύστημα τους αναγνωρίζει», ήταν τα λόγια του.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.