Επικαιροτητα

Με πόσα ένσημα "ανοίγει" η πόρτα του ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Τι είναι το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ, πόσα ένσημα χρειάζεται να έχετε και πόσες ήμερες εργασίας για να γίνει η πληρωμή στον λογαριασμό σας, ποιοι είναι οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι, τι δικαιολογητικά χρειάζεται και πώς κάνετε την αίτηση.

Πόσα ένσημα και πόσες ημέρες εργασίας χρειάζεται να έχετε για να πάρετε το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ, είτε θα πάρετε την επιδότηση για πρώτη φορά είτε την είχατε ξανά πάρει στο παρελθόν. Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς θα κάνετε την αίτηση.

Το επίδομα ανεργίας είναι μια παροχή που χορηγείται σε ασφαλισμένους, ικανούς και διαθέσιμους για εργασία, με εξαρτημένη σχέση εργασίας που είτε έληξε είτε καταγγέλθηκε από τον εργοδότη, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέβαλαν εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.