Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη 26χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 1.4.2023 έως 10.00 ώρα της 2.4.2023

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (1.4.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,96- γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- ανισοβαρείς ποσότητες, συνολικού βάρους -14,63- γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των -90- ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (1.4.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή και για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, προχθές (31.3.2023) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε όχημα και να μεταφέρουν οικοδομικά υλικά, τα οποία όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα ημεδαπού. Ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε σύριγγα με διάλειμμα ηρωίνης, ενώ όπως προέκυψε, ο 29χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (1.4.2023) το απόγευμα, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (1.4.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, τρεις (3) ανήλικες ημεδαπές, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, είδη ρουχισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.