Εργασια

Μαξίμου: Στόχος η τηλεργασία για 7 στους 10 σε επιχειρήσεις

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός γι αυτό το σημαντικό θέμα.

Η τήρηση και οι προοπτικές βελτίωσης των μέτρων προστασίας της υγείας των εργαζόμενων, οι οποίοι επιστρέφουν στις δουλειές τους στο πλαίσιο της σταδιακής επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας, εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με κοινωνικούς εταίρους και στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

"Από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ως κυβέρνηση, ότι η αποκατάσταση της κανονικότητας στην οικονομική ζωή της χώρας, με τη σταδιακή χαλάρωση των αυστηρών μέτρων του lockdown, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει εις βάρος της δημόσιας υγείας και πρωτίστως της υγείας των εργαζομένων, οι οποίοι επιστρέφουν στους χώρους εργασίας υπό νέες συνθήκες όμως πια. Είναι υποχρεωμένοι και αυτοί -όπως όλη η ελληνική κοινωνία- να προσαρμοστούν σε άλλες διαδικασίες, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η μεγάλη πρόοδος η οποία έχει γίνει στην αντιμετώπιση του κορονοϊού θα συνεχίζεται", τόνισε στην αρχή της τηλεδιάσκεψης ο Πρωθυπουργός.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.