Πολιτικη

Υφ. Μεταφορών: Υπάρχουν λάθη στα ειδοποιητήρια για τα ανασφάλιστα οχήματα

Το αλαλούμ με τα ειδοποιητήρια για τα πρόστιμα σχετικά με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, παραδέχτηκε ο Νίκος Μαυραγάνης.



Λάθη στα ειδοποιητήρια για τα πρόστιμα σχετικά με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, παραδέχτηκε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το υπουργείο Mεταφορών δεν επικοινωνεί με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε ότι θα υπάρξει παρέμβαση για όσους έχουν πληρώσει τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου τους και τους ήρθε ειδοποιητήριο αλλά και για όσους τα οχήματά τους έχουν κλαπεί ή καταστραφεί.

Όπως είπε ο υφυπουργός θα πρέπει οι ιδιοκτήτες που έχουν λάβει ειδοποιητήριο, αλλά δεν έχουν αυτοκίνητο ή έχουν πληρώσει το ασφαλιστήριο, θα πρέπει να προσκομίσουν εγγράφως τα αποδεικτικά στοιχεία στις υπηρεσίες του υπουργείου για να απαλλαγούν από το πρόστιμο.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.