Πολιτικη

Απολογισμός έργου 2017 για την Περιφέρεια

Κατά την ειδική απολογιστική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 29 Ιανουαρίου, τοποθετήσεις έκαναν οι "χωρικοί" και " θεματικοί" Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου.

Οι ίδιοι τόνισαν πως, η Περιφέρεια έχει κατορθώσει, με προσωπικές παρεμβάσεις του κ. Τατούλη, να υλοποιήσει δράσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων της.

Κι όλα αυτά, υπό καθεστώς ελλιπούς χρηματοδότησης.

Ειδικότερα, για την Αρκαδία, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιαννακούρας, εστίασε στις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο ενώ τόνισε και τη μη απόδοση του λιγνιτόσημου από τη ΔΕΗ ήδη από το 2013, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από την Περιφερειακή Αρχή προς την επιχείρηση.

Με τα αποτελέσματα των πολιτικών παρεμβάσεων της επταετούς ήδη διοίκησης της Περιφερειακή Αρχής, ασχολήθηκε ο κ. Ρουμελιώτης Θεματικός Περιφερειάρχης Περιβάλλοντος και Αθλητισμού, αλλά και Πολιτικής Προστασίας, λέγοντας πως η παράταξη του κ. Τατούλη χαρακτηρίζεται από συναινετικές διαδικασίες, είναι παντού παρούσα και γι' αυτό θα επανεκλέγει.

Χαρακτήρισε ο κ. Ρουμελιώτης δε, την Περιφέρεια "πρότυπο" για τη χώρα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.