Πολιτικη

Περιφερειακό Συμβούλιο: Απολογισμός Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Η εισηγήτρια της Περιφερειακής Αρχής, κ. Νικολάκου, έκανε την εναρκτήρια τοποθέτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 28ης Φεβρουαρίου.

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η "Περιφέρεια πρέπει να είναι υπερήφανη για το επίπεδο του Συνεδρίου. Υπήρξε άψογη προετοιμασία εκ μέρους των εισηγητών της Περιφερειακής Αρχής και όλοι κινηθήκαμε σε θεσμικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των αντιπολιτευομένων παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου".

Επιπρόσθετα, η κ. Νικολάκου επεσήμανε πως το πολιτικό μήνυμα του Συνεδρίου είναι η συνεργασία όλων με στόχο το δημόσιο συμφέρον. Παρ' όλα αυτά, δήλωσε, κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν πως "υπάρχει μια αλήθεια, η παραταξιακή αλήθεια". 

Ουσιαστικά, η επιτομή της τοποθέτησης της κ. Αντιπεριφερειάρχη ήταν το εξής απόσπασμα:

"Το μήνυμα είναι πάντα ένα: η παράταξή μας είναι πέρα από καθεστωτικές νοοτροπίες και κομματισμούς. Πρώτοι εμείς κάναμε πράξη την σύνθεση μεταξύ υγιών δυνάμεων, χωρίς παρωπίδες.

Ο Περιφερειάρχης έχει αποφασίσει να συζητήσουμε στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα πως ο καθένας βλέπει την Πελοπόννησο κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Περιφερειακή Αρχή θα φέρει προς συζήτηση το νέο στρατηγικό σχεδιασμό της. Όσοι από την αντιπολίτευση επιθυμούν να συνεισφέρουν παραγωγικά και εποικοδομητικά, μπορούν να το κάνουν."

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.