Πολιτικη

O Οδ. Κωνσταντινόπουλος μας ξεναγεί στο χωριό του (photos)

Πολιτικός, σύζυγος αλλά κυρίως μπαμπάς ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε 10 μέρες διακοπές, με τα τρία του παιδιά.

Εκεί που έμαθε τα πρώτα γράμματα στο δημοτικό κοντά στο δάσκαλο πατέρα του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φροντίζει κάθε χρόνο να πηγαίνει με την Έλενα (μαθήτρια Γυμνασίου), τον Γιώργο (μαθητής ΣΤ Δημοτικού) και την Φωτεινή (μαθήτρια Ε Δημοτικού) προκειμένου να ανακτήσει τον…χαμένο χρόνο με τα παιδιά του.

"Λόγω της πολιτικής" όπως λέει ο ίδιος "έχασα πολύ χρόνο από τα παιδιά μου. Κάθε καλοκαίρι, λοιπόν, πηγαίνουμε στο χωριό και πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερο μέρος αφού, από τη μια, εκεί είναι οι παππούδες και από την άλλη δεν πιάνει το κινητό μου! Μου λένε "έλα να φτιάξουμε κεραία" και τους λέω χαρακτηριστικά ότι εδώ ερχόμαστε ακριβώς γιατί δεν έχει σήμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν την περίοδο των μνημονίων επειδή οι πολιτικές απαιτήσεις ήταν μεγάλες και τα ξενύχτια συχνά, ένα βράδυ που γύρισα σπίτι, η μεγάλη μου κόρη άνοιξε την πόρτα, με είδε και μου την έκλεισε. Τότε ηττήθηκα. Από τότε έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου να έχω πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και όταν είμαι μαζί τους, να είμαι στο 100% δικός τους".

 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.