Πολιτικη

"Οι πολίτες δε μπορούν να παραπλανηθούν!"

Την ανακοίνωση του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας, σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης.

Ο κ. Τζιούμης είπε χαρακτηριστικά: 

"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΝ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου εστιατόρων και η παράθεση των στατιστικών στοιχείων, επιβεβαιώνει αυτό που βλέπει ο κάθε συμπολίτης μας που κυκλοφορεί στην πόλη και τα χωριά μας. Μηδενική επισκεψιμότητα, ερήμωση, υπολειτουργία των καταστημάτων και γενική κατήφεια.

Τα αίτια για την παραπάνω κατάσταση είναι πολλά. Όμως και οι ευθύνες των τελευταίων δημοτικών αρχών είναι τεράστιες. 

Ελάχιστες είναι οι δράσεις κι αυτές αποσπασματικές, που έγιναν τα τελευταία χρόνια, από το δήμο, προς την κατεύθυνση αυτή και δυστυχώς , όπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία που παραθέτει ο σύλλογος εστιατόρων, τα αποτελέσματα είναι πενιχρά.

Οι προτάσεις που κατέθεσε ο σύλλογος εστιατόρων, για την αύξηση της επισκεψιμότητας, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Εμείς, σαν παράταξη, θα καταθέσουμε δημόσια τις προτάσεις μας και θα ζητήσουμε από τους πολίτες να μας εμπιστευθούν, για να τις υλοποιήσουμε. 

Αυτοί όμως, που έχουν διατελέσει δήμαρχοι θα κριθούν από τα πεπραγμένα της θητείας τους κι όχι από τα προεκλογικά τους λόγια και υποσχέσεις.

Οι πολίτες δεν μπορούν να παραπλανηθούν!"

 

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας κ. Βασίλης Αθανασιάδης στον Αρκαδία 93.8

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.