Πολιτικη

Τρίπολη: Τα μηνύματα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου! (video)

Mε λαμπρότητα γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, στην Τρίπολη.

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος, παρουσία πολιτικών προσώπων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/3) η παρέλαση στο κέντρο της Τρίπολης.

Αμέσως μετά την λήξη της παρέλασης οι πολιτικοί εκπρόσωποι του τόπου μας έδωσαν τα δικά τους μηνύματα για την 25η Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, συνεχάρησαν τα παιδιά για την εξαιρετική παρέλαση και έστειλαν ευχές στους εορτάζοντες, ενώ δήλωσαν πως η 25η Μαρτίου αποτελεί μέρα εθνικής υπερηφάνειας.

Σφοδρή ήταν και η κρητική τους για την μη εκπροσώπηση της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της Τρίπολης για την επέτειο της ελληνική επανάστασης του 1821.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το μήνυμα του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Γιώργου Παπαηλιού, του Βουλευτή ΝΔ Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση, του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, των Αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας και Πελοποννήσου κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα και κ. Γιώργου Ρουμελιώτη και των υποψηφίων Δημάρχων Τρίπολης κ. Νίκου Τσιαμούλου και κ. Γιάννη Σμυρνιώτη...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.