Πολιτικη

Αυτοψία Γιαννακούρα στις πληγείσες περιοχές της Αρκαδίας (video, photos)

O Βαγγέλης Γιαννακούρας βρέθηκε την Τετάρτη (12/6) σε Κώμη, Δάρα, Λίμνη, περιοχές που "χτυπήθηκαν" πολύ από την κακοκαιρία και σημειώθηκαν τεράστιες ζημιές.

Ακουλουθεί ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα:

"Στην Κώμη καταστράφηκε ολοσχερώς ο δρόμος που οδηγεί στο εξωκλήσι της Παναγίας και σε πολλά ποιμνιοστάσια, με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να βρίσκονται σε απόγνωση, αφού δεν μπορούν να κινηθούν και να μεταφέρουν το γάλα.

Από το πρωί μηχανήματα της Περιφέρειας αποκαθιστούν τις ζημιές στο τμήμα του "111" ενώ αύριο το πρωί θα σταλεί φορτωτής της Περιφέρειας, παρά το γεγονός ότι ο δρόμος είναι δημοτικός, αλλά εμείς δεν βάζουμε ταμπέλες, για να μετακινηθούν υλικά και να γίνει προσωρινά προσβάσιμος ο δρόμος.

Για να γίνει ολοκληρωτική αποκατάσταση του δρόμου απαιτούνται πολλά χρήματα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με την κήρυξη εκτάκτου ανάγκης, που αιτούνται οι κάτοικοι της πληγείσης περιοχής.

Επίσης έχει ειδοποιηθεί και ο ΕΛΓΑ αφού υπήρξαν ζημιές και σε καλλιέργειες από τα νερά που έφερε το ρέμα από το βουνό Σαϊτά.

Εμείς, παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα, δεν βλέπουμε τους Αρκάδες ως ψήφους αλλά τους συμπονούμε και είμαστε πάντα δίπλα τους σε ό,τι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.