Πολιτικη

Γούργαρης: Ηρθε η ώρα της Λυπητερής...

Τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης με αφορμή τις αποφάσεις για τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 17-2-2020, η Δημοτική Αρχή και οι συμπολιτευόμενες αντιπολιτεύσεις, σε πλήρη σύμπνοια υιοθέτησαν την τιμολογιακή πολιτική που διαμόρφωσαν οι 4 από τους 12 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΣΔΑ.

Δέχτηκαν άκριτα τη σωρεία των νέων χαρατσιών και τους αντιοικονομικούς και αντιπεριβαλλοντικούς όρους της σύμβασης ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ που θα λεηλατούν για τουλάχιστον 28 χρόνια τα εισοδήματα των Δημοτών και θα εμποδίζουν μέχρι μηδενισμού την ανακύκλωση.

Θεωρούν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τον κόσμο επειδή σε ένα ζήτημα μικρής σημασίας, να μην πληρώσουν οι δημότες της Τρίπολης για τα μεταφορικά άλλων Δήμων που κατά σύμπτωση είναι εκείνοι που οι Δημοτικές τους Αρχές πρωταγωνίστησαν και  πρωταγωνιστούν υπέρ της ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ.

Στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ στην Τρίπολη 18-2-2020 επιβεβαίωσαν τις επιπτώσεις που θα έχει για τους δημότες η  επίθεση που ετοιμάζουν και κάλεσαν τη ΤΕΡΝΑ να έρθει στην Τρίπολη για να τους πείσει!!!

Απάντηση στο πρόβλημα δεν μπορεί να δώσει η ΤΕΡΝΑ που έχει διασφαλίσει τα συμφέροντά της με λεόντειες μακροχρόνιες συμβάσεις αλλά ο οργανωμένος αγώνας των λαϊκών στρωμάτων που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Ήρθε η ώρα της Λυπητερής. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.