Πολιτικη

Τζιούμης: Προσφέρω τη μισή αποζημίωση για όσο διαρκεί η κρίση!

Ο δήμαρχος Τρίπολης προχώρησε ακόμα περισσότερο την πρωτοβουλία Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Τζιούμης σε ανακοίνωσή του το πρωί της Τρίτης γνωστοποίησε ότι προσφέρει τη μισή δημαρχιακή του αποζημίωση στον αγώνα ενάντια της πανδημίας, όχι μόνο για τους 2 μήνες που πρότεινε ο πρωθυπουργός, αλλά για όσους μήνες διαρκεί η κρίση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Τρίπολης αναφέρει:

Πέρα από την έκκληση του πρωθυπουργού προς τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές του κόμματός του για (οικονομική) ενίσχυση του αγώνα κατά του κορωνοιού (για δύο μήνες 1/2 των αποδοχών τους στο σχετικό Ταμείο), ως Δήμαρχος Τρίπολης και ως απλός πολίτης θεωρώ ότι σε αυτές τις δύσκολες για την κοινωνία μας ώρες καθένας μπορεί και οφείλει να συμβάλει κατά δύναμη.

Ευχαρίστως, λοιπόν, προσφέρω, για όσους μήνες διαρκεί η κρίση, το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσης μου στον αγώνα εναντίον του φονικού ιού-το ελάχιστο που μπορώ να κάνω και αναλογιζόμενος πάντα, "πώς μπορούμε να βοηθήσουμε προσωπικά στην μάχη αυτή;".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.