Πολιτικη

Τρίπολη: "Ο κυβερνητικός τραγέλαφος του κ. Μητσοτάκη"

Διήμερη επίσκεψη στην Αρκαδία του νέου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2020, ο γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη, σε αίθουσα του Δημαρχείου της Τρίπολης, ο κ. Τζανακόπουλος πραγματοποίησε "σκληρή" επίθεση εναντίον της Ν.Δ χαρακτηρίζοντας την, μεταξύ άλλων, "τραγέλαφο" , "οπισθοδρομική" , " γεμάτη εσωτερικές αντιφάσεις και αλληλομαχαιρώματα", ενώ τόνισε πως δεν έχει σχέδιο για κανένα από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα.

Ο κ. Τζανακόπουλος ήταν ιδιαιτέρως επικριτικός σχετικά με την κυβερνητική αντιμετώπιση σχετικά με τις διαστάσεις που λαμβάνει η πανδημία στη χώρα και ειδικά για τη μη στήριξη απέναντι στους πληττόμενους επιχειρηματίες. 

Παράλληλα, υποστήριξε πως η στάση της Κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία δηλώνει αδυναμία, απάθεια και έλλειψη οιασδήποτε στρατηγικής.

Όσον αφορά την άποψη πως με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, ο κ. Τζανακόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση, σίγουρα δεν θα υπήρχαν 5000 λιγότεροι ιατροί στο ΕΣΥ, δεν θα σπαταλούνταν χρήματα απαραίτητα για την κρίση σε αδιαφανείς αναθέσεις και "δώρα" προς επιχειρηματίες, δεν θα είχαμε σχολικές τάξεις με 25, 26 και 27 παιδιά εν μέσω υγειονομικής κρίσης, δεν θα προχωρούσε η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε πρακτικές που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, δεν θα υφίστατο συνεχής υποχώρηση και ενδοτισμός απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο κ. Τζανακόπουλος- πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, μεταξύ άλλων- "έπλεξε" το εγκώμιο των Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων, για τα οποία ανέφερε πως είναι " θεματοφύλακες της πολυφωνίας και ανεξαρτησίας της Ενημέρωσης", σε αντίθεση, κατά την άποψη του, με τα λεγόμενα "συστημικά". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.