Πολιτικη

Τρίπολη: Συνάντηση Δημάρχου με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας είχε σειρά επαφών με τοπικούς Φορείς στην αρκαδική πρωτεύουσα, το Σάββατο 16 Μαΐου 2021.

 

Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Πούπουζα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας κ. Λάμπρο Κατσαντώνη.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα παραβατικότητας και τρόποι αντιμετώπισής τους στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης, και οι δυο πλευρές διαμήνυσαν ότι θα είναι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια, αφού η Ελληνική Αστυνομία πάντα είναι στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε ιδιαίτερα την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Ελληνική Αστυνομία, υπογραμμίζοντας πως τα θέματα που σχετίζονται με την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών είναι βασική μας προτεραιότητα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.