Πολιτικη

"Να μην περάσει ο κύκλος της μετάδοσης στους άνω των 60"

Σημεία συνέντευξης του βουλευτή Αρκαδίας με τη Ν.Δ. και πρώην υπουργού.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Κώστας Βλάσης αναφέρει...

Αποχαιρετώντας το 2021 δημοσιογραφικά με συνέντευξή μου στη συχνότητα του “Parapolitika FM 90,1” και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κουνιά και Γιώργο Νόκο. Κύριο θέμα συζήτησης οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία:  

- Για κανέναν δεν είναι ευχάριστα τα μέτρα ειδικά αυτές τις μέρες, όμως όλοι οι συμπολίτες μας οφείλουν να καταλάβουν πως τα παίρνουμε με γνώμονα το κοινό καλό. 

- Ξέρω ότι οι πιο όμορφες γιορτές είναι εκείνες που τις περνάμε όλοι μαζί. Οι πιο σημαντικές όμως γιορτές είναι αυτές στις οποίες είμαστε όλοι παρόντες. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

- Με την μετάλλαξη Ο έχουμε ιστορικό υψηλό κρουσμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι λογικό αυτό να συμβαίνει και στην Ελλάδα.

- Τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί για τις 3 Γενάρη ξεκινούν από σήμερα, γιατί αναγνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα των γιορτινών ημερών που ευνοούν καταστάσεις συνωστισμού.

- Ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι εξαρχής δυναμικός με στόχευση καθαρή: Προστασία της δημόσιας υγείας, διασφάλιση της ομαλότητας στην κοινωνική ζωή και στην οικονομία.

- Σχεδόν το 75% των νέων κρουσμάτων αφορά ηλικίες από 18 έως 59 ετών, ιδιαίτερα στις ηλικίες 18 έως 30 ετών.

- Τα επόμενα 24ωρα ο βασικός μας στόχος είναι να μην μεταφερθεί η νοσηρότητα από τις νεότερες ηλικιακές ομάδες στις μεγαλύτερες. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε ο κύκλος της μετάδοσης να μην περάσει στους άνω των 60 στα οικογενειακά τραπέζια.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.